Konspirasi Dunia - Pope Roman Peter II, Cantus, Benedictine Order Bhg. Akhir

Bahagian Akhir..

Ini adalah bahagian yang paling menarik perhatian saya dan banyak pertanyaan saya yang sebelum ini kabur-kabur terjawab. Perhatikan kata-kata Bishop tersebut.

TIDAK ADA LAGI KESEMPATAN UNTUK BERUMAH TANGGA APABILA PAUS ROMAN PETER II DILEPASKAN DARI RANTAI YANG MENGIKATNYA SEJAK SEKIAN LAMA. UMAT ISLAM SENDIRI YANG AKAN MEMBUATKAN RANTAI ITU TERPUTUS.

Rantai yang mengikatnya? Tidakkah anda perasan bahawa ada juga makhluk Allah yang telah dirantai sekian lama. DAJAL! Sabda Rasullulah:

Dajjal itu sudah lama wujud sejak beberapa lama. Ia dirantai di sebuah pulau dan ditunggu oleh seekor binatang yg bernama “Al-Jassasah”
| Sahih Muslim |

Adakah Pope Roman Peter II ini adalah Dajal? Saya pernah mengadakan perbincangan dengan seorang pengkaji, beliau mengatakan umat Kristian percaya bahawa Pope Peter II inilah yang akan menyelamatkan mereka dari Antichrist/Dajal. Tetapi pada pendapat saya, mungkin Pope Roman Peter II adalah Dajal. Umat Kristian akan terus sesat dan disesatkan oleh Pope Roman Peter II ini. Jika benar Pope Roman Peter II ini adalah Dajal, maka dia akan memerintah dunia melalui Jurusalem sepertimana dalam ceramah Maulana Imran N. Hosein. Jika seseorang itu menjadi Pope, sudah pastilah pusat pemerintahannya akan berpusat di Vatican, bukan Jurusalem. Bagaimana pula yang ini?

Sila tonton video dari siriThe Arrival berikut, Imran N. Hosein telah menjelaskan tentang Pemerintahan Dajal akan berpusat di Jurusalem.
Klik Disini.

Sebelum ini saya ada mendengar desas desus yang mengatakan pemerintahan Vatican akan berpindah ke Jurusalem tidak lama lagi, saya tidak tahu apa tujuan pemerintahan Pope dipindahkan ke Jurusalem. Sekarang saya sudah dapat mengetahui kenapa perlu Vatican berpindah ke Jurusalem. Ini kerana masanya sudah hampir dan The Last Pope akan dilantik dan memerintah dari sana! Pope Peter II itu kemungkinan besar adalah Dajal, kerana dia akan memerintah dari Jurusalem dan dirantai sejak sekian lama.

The Bible apparently indicates that very near the end of time, the Pope will actually quit Rome, and move to Jerusalem, in order to exercise control over the glorious holy mountain of God, which is the explicit stated goal of Satan.

Sumber Petikan Teks Di Atas

Mungkin sesetengah penganut Kristian mengangap Vatican akan menyelamatkan mereka dari Antichrist. Tunggu dulu, perhatikan lambang salib di belakang Pope dalam gambar di bawah. Salib Terbalik yang melambangkan Antichrist itu sendiri!

ini adalah perbualan terakhir antara saya dengan bishop.

Aku: Jika saya tidak silap sebentar tadi pak cik menyatakan bahawah pekerjaan paus benedict xvi dah hampir selesai, aapa yang dia telah lakukan? Kenapa ada orang yang akan menganti dia. Kenapa dia tidak terus memerintah sehingga hari kiamat?

Jiran: PAUS SUDAH TUA, JASAD MANUSIA ADA USIA TETAPI JIWA MANUSIA TIADA USIA, JIWA BOLEH DISERAHKAN PADA JASAD YANG MASIH HIDUP. TIADA MASALAH BAGI MANA-MANA PAUS UNTUK MELAKUKAN IA, JIKA JASAD MEREKA MATI, JIWA MEREKA AKAN DISAMBUNG OLEH PAUS YANG DILANTIK SETERUSNYA.

PAUS-PAUS YANG TERDAHULU TELAH MELAHIRKAN SEORANG HAMBA “ HAMBA YANG TELAH DIBERIKAN OLEH PAUS KUASA YANG AKAN MENEMUI SESIAPA SAHAJA”

SESEORANG HAMBA YANG AKAN MENEMUI KAMU TANPA JASAD PAUS DI HADAPAN KAMU, HAMBA INI AKAN PERGI KE SETIAP MANUSIA YANG BERNYAWA . YA. BEGITU PANTAS IA DATANG APABILA BAYI-BAYI BARU SAJA KELUAR DARI RAHIM IBUNYA, SELEPAS ITU HAMBA INI AKAN MENGIKUT SEHINGGA SEJAUH MANA USIA BAYI-BAYI ITU DAN HAMBA INI BUTA, IA TIDAK MENPUNYAI RUPA, IA JUGA TIDAK MEMPUNYAI NAMA.

Aku: Siapa hamba yang Paus Pius xii lahirkan itu, Saya kurang mengerti?

Jiran: PAUS PIUS XII PERNAH BERKATA “SIAPAKAH JASAD TANPA JIWA DAN SIAPAKAH JIWA TANPA JASAD”

PEKERJAAN PARA PAUS TELAH MEMBUATKAN LIDAH-LIDAH MANUSIA BERKATA “PECAH DAN PERINTAH” PECAH DAN PERINTAH TELAH DIAJAR KEPADA KAMU DENGAN PERBEZAAN WARNA KULIT, PADAHAL KAMI MENGHASILKAN IANYA DENGAN LEBIH HALUS DAN TERPERINCI LAGI.

PECAH PERINTAH KE ATAS WARNA KULIT KAMU SUDAH DILAKUKAN DENGAN MELETAKKAN SUATU KAUM DI SUATU WILAYAH YANG KAMU GELARKAN IA SEBAGAI “NEGARA”

SELEPAS ITU PECAH DAN PERINTAH KE ATAS HATI –HATI KAMU PULA. SUNGGUH MENAKJUBKAN SEHINGGA HARI INI KAMU MASIH MEMAHAMI IA SEBAGAI PERBEZAAN WARNA KULIT.

SELAIN KAWAN-KAWAN MUHAMAD s.a.w, HANYA KAMI SAHAJA YANG MENGERTI APA ITU “DEMI TUHAN YANG JIWA MUHAMAD s.a.w DI TANGAN-NYA” SEKARANG INI IA TELAH MENJADI “DEMI TUHAN YANG JIWA-JIWA MANUSIA DI TANGAN PAUS”

MUHAMAD s.a.w SUNGGUH BIJAKSANA. MUHAMAD s.a.w HANYA MEMBENARKAN WUJUD HUBUNGAN TUHAN DAN MAKHULKNYA, RASUL DAN UMATNYA, RAJA DAN RAKYATNYA, IBUBAPA DAN ANAKNYA. TIDAK WUJUD HUBUNGAN SELAINNYA.

KAMI TELAH MEWUJUDKAN PELBAGAI HUBUNGAN MANUSIA DENGAN WATAK KEHIDUPAN PALSU CONTOHNYA SEBUAH PERNIAGAAN YANG PERLU ADA ORANG YANG BERNAMA PENGARAH, TIMBALAN, SETIAUSAHA, EKSEKUTIF DAN LAIN-LAIN. PERBEZAAN WATAK INILAH YANG AKAN “PECAH DAN PERINTAH” KEPADA HATI-HATI KAMU.

BODOH BENAR ORANG-ORANG ISLAM KINI, TIDAKKAH MEREKA TERFIKIR MENGAPA WATAK-WATAK INI TIDAK WUJUD SEMASA ZAMAN MUHAMAD s.a.w DAHULU?.

DAN KAMU JUGA DIAJAR SUPAYA MERASA DIRI SEBAGAI KAUM YANG BODOH SEKIRANYA TIDAK WUJUD SEMUA WATAK-WATAK ITU DI DALAM KEHIDUPAN KAMU.

Aku: Sebentar pak cik. adakah ini yang dikatakan “hamba” Paus. Tiada sebarang symbol pun seperti sebelum ini.

Jiran: SUDAH TENTU ADA. PAUS TELAH MENAMAKAN “HAMBA” SEBAGAI “BENEDICTINE ORDER”

YA. BENEDICTINE ORDER. IA SANGAT PERSIS UNTUK MENGETAHUI JIWA-JIWA MANUSIA SAMA ADA MEREKA AKAN MENYEMBAH TUHAN MUHAMAD ATAU MENYEMBAH LUCIFER.

Aku: Owh saya ingatkan ia adalah nama orang. Benedictine order, adakah ia suatu peraturan atau undang-undang?

Jiran: BENEDICTINE ORDER ADALAH SEGALA PERKARA DI DUNIA INI YANG TERTULIS DI ATAS KERTAS, KEMUDIAN KAMU AKAN MENGATAKAN IA SEBAGAI ILMU, MAKA TERJADILAH DIRI KAMU SEPERTI HARI INI. BUKAN MUDAH NAK MEMBUATKAN KAMU MENERIMA IA SEBAGAI IlMU.

Aku: Kenapa pak cik perlu membuatkan kami menerima ia sebagai ilmu?

Jiran: SEBAB ILMU ITU SEBENARNYA ADALAH UNDANG-UNDANG. ILMU ADALAH UNDANG-UNDANG UNTUK JIWA KAMU. UNDANG-UNDANG BERTULIS YANG ADA DI DUNIA INI MASIH LAGI KEKAL SEBAGAI UNDANG-UNDANG TETAPI IANYA ADALAH UNTUK JASAD KAMU.

CONTOHNYA ILMU “SAINS”. KENAPA IA DIAJAR KEPADA KAMU DI DALAM BENTUK ILMU? DAN BUKAN DIAJAR DI DALAM BENTUK UNDANG-UNDANG. SUDAH PASTI KAMU TIDAK MAHU BELAJAR SEBAB KAMU AKAN LIHAT IA SEBAGAI SUATU PAKSAAN.

PARA PAUS TELAH MENGAMANAHKAN “BENEDICTINE ORDER” INI KEPADA UNITED NATION (UN).

Aku: UNITED NATION (UN), PERSATUAN BANGSA-BANGSA BERSATU. Mengarutlah pakcik. PBB kan selalu buat kebajikan, menolong Negara-negara miskin dan menjadi rujukan mana-mana masalah Negara di dalam dunia ni. Lain kali jika ingin berkata-kata pastikan perkara itu berasas. Jangan mengeluarkan kenyataan yang sembarangan.

Jiran: “BENEDICTINE ORDER IS SYMBOLIZE BY THE OLIVE WHEAT AND GRAIN” DAN KAMU LIHAT UN MENGGUNAKAN SIMBOL BENEDICTINE DAN PARA PAUS TELAH MEMBINA PERJUANGAN YANG AKAN DISELESAIKAN OLEH PAUS YANG AKAN DATANG.

(Benar apa yang dikatakan oleh pakcik tu, saya perasan logo PBB memang terdapat simbol Benedictine. Planet bumi di dalam, diluarnya terdapat simbol mengelilingi bumi seperti padi, bentuk gandum pun ada, bentuk daun zaitun pun ada, ianya terdapat di kedua-dua belah, kanan dan kiri)

SAYA TAHU APABILA KAMU MENDENGAR MENGENAI UNITED NATION MAKA DI FIKIRAN KAMU AKAN TERBAYANG SUATU KUASA BESAR DARI SEBESAR-BESAR UNDANG-UNDANG SEHINGGA SEKECIL-KECIL UNDANG-UNDANG DILAKSANAKAN, PERTAMA KALI BENEDICTINE ORDER DATANG KEPADA KAMU APABILA KAMU LAHIR SAHAJA DIDUNIA KAMU TERPAKSA MENDAFTAR SIJIL LAHIR SEHINGGALAH KAMU MATI PUN PERLU MENDAFTARKAN SIJIL KEMATIAN. BARULAH BENEDICTINE ORDER AKAN TERPISAH DARI KAMU.

TIDAK KIRALAH. UNDANG-UNDANG JENAYAH, UNDANG-UNDANG EKONOMI, UNDANG-UNDANG JALAN RAYA SEKALIPUN. APA SAHAJA DI DUNIA INI YANG NAMANYA UNDANG-UNDANG IA ADALAH BENEDICTINE ORDER

Aku: Mana mungkin pakcik. bukan ke setiap negara ada peruntukan dan menggubal undang-undang sendiri. Macam mana pak cik kata semua undang-undang di dunia ini milik gereja?.

Jiran: SAYA TIDAK MENIPU KAMU. LIHAT SAJA DI MANA-MANA. NEGARA SEKALIPUN, PADA BENDERA, JATA, MAHKAMAH, PERLEMBAGAAN DAN APA SAJA YANG SEUMPAMANYA MEREKA SEMUANYA MEMAKAI SIMBOL BENEDICTINE.

‘CANTUS’ DAN BENEDICTINE SEPERTI ADIK-BERADIK, MEREKA TIDAK BOLEH DIPISAHKAN.

Aku: Kalaulah benedictine order dicipta untuk undang-undang jasad manusia dan mempengaruhi simbol pada jata, bendera, perlembagaan. Bagaimana pula Benedictine order untuk undang-undang jiwa manusia pula?

Jiran: INI ADALAH ANTARA YANG AMAT BERAT SEKALI BAGI KAMU. KATAKAN LAH KEPADA SAYA YANG KAMU TIDAK INGIN MENGETAHUINYA.

Aku: Silakan pakcik saya boleh menerimanya walaupun ia sedikit sebanyak menimbulkan rasa kurang senang dan marah.

Jiran; MUHAMAD s.a.w DAN KAWAN-KAWANNYA TIDAK MEMBENARKAN ILMU ATAU SESUATU YANG MEMBERIKAN HARGA KEPADA DIRI SENDIRI. MAKA KAMI HASILKAN PERKARA-PERKARA YANG BERLAWANAN DENGAN MUHAMAD s.a.w DAN KAWAN-KAWANNYA. SETIAP PERKARA YANG KAMU LALUI SEHARI-HARIAN AKAN MEMBENTUK JIWA-JIWA KAMU.

SEMASA KAMU KANAK-KANAK KAMU DIAJAR MENGGUNAKAN PANCAINDERA. KAMU DIAJAR BAGAIMANA SESUATU ILMU ITU AKAN MERESAP KE DALAM OTAK KAMU. KAMU DIAJAR MEMBACA, MENULIS, MENGIRA, MEWARNA, BERMAIN, BERLARI.

SELEPAS ITU KAMU AKAN DITANYA “APAKAH CITA-CITA KAMU BILA DEWASA NANTI? APA CITA-CITA KAMU NANTI?”. KAMU DIAJAR SUPAYA MENJAWAB “BILA SAYA DEWASA NANTI SAYA INGIN MENJADI DOKTOR, CITA-CITA SAYA MENJADI PEGUAM DAN SEBAGAINYA”PERBEZAAN JIWA MASIH BELUM WUJUD TETAPI FUNGSI-FUNGSI WATAK SUDAH KAMU FAHAMI.

SELEPAS ITU KAMU AKAN DIAJAR FUNGSI-FUNGSI ILMU, BAGAIMANA SETIAP ILMU AKAN BERTINDAK MENGIKUT MAKNANYA SENDIRI. KAMU MERASA KAGUM DAN PERCAYA AKAN ILMU ITU.

SELEPAS ITU KAMU AKAN DIPISAHKAN DENGAN ORANG LAIN. KAMU DIAJAR UNTUK MENILAI “PELAJAR PANDAI”
DAN “PELAJAR BODOH”. PELAJAR PANDAI MENDAPAT PUJIAN MANAKALA PELAJAR BODOH AKAN DIMARAHI OLEH IBU BAPA MEREKA. INI ADALAH ASAS UNTUK MEMECAH BELAHKAN KAMU TETAPI KAMU DIAJAR “PERPADUAN ANTARA KAUM” SUPAYA KAMU PERCAYA WARNA KULIT MENYEBABKAN PERPECAHAN. PADAHAL PERBEZAAN ILMU ADALAH SENJATA YANG UTAMA.

ILMU YANG BERBEZA MAKA PERKEJAAN KAMU TURUT AKAN BERBEZA. MAKA BERBEZALAH PENDAPATAN YANG AKAN KAMU PEROLEHI , BERBEZALAH RUMAH KAMU, KEMUDIAN BERBEZALAH BENTUK PERHIASAN YANG KAMU MILIKI, AKHIRNYA BERBEZALAH MARUAH KAMU. SELEPAS ITU KAMU DIAJAR “MISKIN KAYA TIADA BEZA SAMA SAHAJA”. MAKA LUPALAH KAMU BAGAIMANA IANYA BERMULA.

PELBAGAI MASALAH KEHIDUPAN DIREKA,SUPAYA PELBAGAI PENYELESAIAN DAPAT DICIPTA, PELBAGAI PENYELESAIAN DICIPTA SUPAYA PELBAGAI ILMU DAPAT DIADAKAN, PELBAGAI ILMU DIADAKAN SUPAYA PELBAGAI PEKERJAAN DAPAT DILAKUKAN, PELBAGAI PEKERJAAN DILAKUKAN SUPAYA PELBAGAI TARAF KEHIDUPAN DAPAT DIWUJUDKAN,PELBAGAI TARAF KEHIDUPAN DIWUJUDKAN SUPAYA KEPELBAGAIAN JIWA MANUSIA AKAN WUJUD,PELBAGAI JIWA MANUSIA TELAH PUN DIWUJUDKAN SUPAYA PELBAGAI MARUAH TERCIPTA,PELBAGAI MARUAH TERCIPTA SUPAYA PELBAGAI CARA DIRI MEREKA AKAN DIBELI MARUAH YANG AKAN MENGKAFIRKAN SEMUA ORANG ISLAM, MEREKA YANG KAFIR SEMEMANGNYA TELAH KAFIR.

Aku: Amat teliti perkerjaan orang-orang pakcik, persoalannya bagaimana ‘maruah’ boleh mengkafirkan orang-orang islam?. Apa buktinya, bukannya kami tak punya akal yang waras untuk menilai bagaimana sesuatu keadaan kepada sesuatu keadaan yang boleh mengkafirkan kami.

Jiran: BENEDICTINE ORDER TELAH BERKUASA DAN MENGUASAI HAMPIR KESELURUHAN HIDUP MANUSIA DI DUNIA INI, TIADA SIAPA DAPAT MELARIKAN DIRI. MALAH MANUSIA BEREBUT-REBUT UNTUK MEMILIKINYA.

MEREKA SANGAT MENYAYANGI DIRI SENDIRI, MALAH MEREKA AKAN MEMPERTAHANKAN MARUAH INI DENGAN APA CARA SEKALIPUN. KAMI TIDAK PERLU MELAKUKAN APA-APA PUN. PERCAYALAH. SEPERTI ‘CANTUS’, KAMI JUGA MEMBERIKAN PAKAIAN YANG INDAH-INDAH KEPADA MEREKA INI. MEREKA TERNYATA BENAR-BENAR SUKAKANNYA.

MALAH JIKA PAUS BERKATA KEPADA MEREKA “PAKAIAN INI ADALAH KHIDMAT KAMU KEPADA KU”. MEREKA AKAN MENAFIKANNYA. BAGAIMANAKAH MUHAMAD s.a.a DAPAT MENYELAMATKAN MEREKA SEDANGKAN PAUS SENDIRI SUDAH MENGATAKAN KEBENARAN?.

Aku: Sedangkan Paus sendiri mengakui kebenaran dan mereka telah pun menolaknya secara mentah-mentah, apatah lagi imam mahdi. Saat pengakhiran dunia betul-betul berada dipenghujungnya. Apakah pakaian yang telah mereka kenakan sehingga mereka sebegitu hebat menafikannya?.

Jiran: MEREKA ADALAH GOLONGAN-GOLONGAN YANG MEMAKAI. “TIE”(tali leher). ITULAH SIMBOL “BENEDICTINE ORDER”.

BUKAN ITU SAHAJA MALAH APA SAHAJA “PEKERJAAN MANUSIA YANG DIDATANGKAN DENGAN PAKAIANYA”(uniform) ADALAH BENEDICTINE ORDER.

MEREKA ADALAH GOLONGAN-GOLONGAN YANG KAMU GELARKAN SEBAGAI “GOLONGAN PROFESIONAL”, ”KOLAR PUTIH DAN KOLAR BIRU,” PAKAIAN FORMAL DAN PAKAIAN SERAGAM” SEMUANYA BERKHIDMAT UNTUK BENEDICTINE ORDER.

LIHAT SAJA PAKAIAN PELAJAR SEKOLAH, DOKTOR, AHLI PERNIAGAAN. MEREKA SEMUA SAMA SAHAJA.
WALAUPUN PAKAIAN DI ANTARA MEREKA BERBEZA TETAPI FUNGSI MEREKA SAMA SAJA IA ADALAH “BENEDICTINE ORDER”.

MEREKA SEMUANYA TIDAK MENYEDARI BAHAWA MEREKA SENDIRI MENJAYAKAN BENEDICTINE ORDER, KINI MEREKA SEMUA TELAH BENAR-BENAR DIKUASAI OLEH GEREJA.

Aku: Ada benarnya kata-kata pakcik. Apa yang telah berlaku kini hampir kesemua penduduk dunia telah bekhidmat untuk Paus.

Jiran: JIKA TIDAK SILAP SUATU MASA DAHULU DARI KAMPUNG KAMU, MALAYSIA ADA PEMIMPIN KAMU YANG TELAH MEMERINTAH SELAMA 2O TAHUN TELAH DIUNDANG MENEMUI PAUS JOHN PAUL II.

DAN PEMIMPIN KAMU TELAH DITANYA TENTANG PENCAPAIAN BENEDICTINE ORDER DI SANA

PAUS JOHN PAUL II SANGAT GEMBIRA DENGAN PEMIMPIN KAMU YANG SUKAKAN ORANG-ORANG JEPUN. ”DASAR PANDANG KE TIMUR” DIA SELALU MENGULANG-ULANG AYAT INI KEPADA PAUS.

SEBAB ITULAH MENGAPA ORANG-ORANG ISLAM SENGAJA DICABAR DENGAN KEPELBAGAIAN ILMU, KEMUNDURAN DAN KEMAJUAN. ORANG-ORANG KAFIR SEGAJA DIMAJUKAN SUPAYA ORANG ISLAM TERSEPIT KEMUDIAN MEMBUATKAN ORANG-ORANG ISLAM MERASA “BENEDICTINE ORDER” ADALAH SUATU KEPERLUAN DIDALAM HIDUP. MAKA ORANG-ORANG ISLAM TIDAK MENYEDARINYA BAHAWA MEREKA BERSAING HANYALAH UNTUK BENEDICTINE ORDER.

SAYA SEORANG BISHOP SANGATLAH MENGETAHUI KATA-KATA YANG TERKENAL DIKALANGAN KAMU SEPERTI “BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT”, ”MENJADI SEORANG ISLAM YANG CEMERLANG” SEMUA TELAH DIRANCANG SUPAYA IA MEYAKINKAN KAMU SUPAYA KAMU AKAN LUPA KEPADA PERKATAAN-PERKATAN SEPERTI ITU.

Aku: Jadi, benedictine order ini telah berjaya atau pun tidak? jika ianya sudah berjaya mengapa orang –orang islam kini masih lagi mampu melafazkan syahadah?.

Jiran: SEBENARNYA BENEDICTINE ORDER TELAH PUN DIRANCANG 1000 TAHUN DAHULU, SEMASA ZAMAN SEORANG PADERI YANG BERNAMA ST.MALACHY. VATICAN TELAH MERANCANG BAHAWA PAUS YANG KE-111 AKAN MEMIKUL SUATU PEKERJAAN. MAKA KARDINAL JOSEPH RATZINGER SEMASA DITABALKAN SEBAGAI PAUS YANG KE-111, DIA DIBERI NAMA “PAUS BENDICT XVI”. PAUS TERAKHIR YANG AKAN MENGGUNAKAN NAMA “BENEDICT”. DIA PAUS YANG AKAN MERAIKAN KEJAYAAN “BENEDICTINE ORDER”. KEJAYAAN INI DINAMAKAN SEBAGAI “GLORY OF THE OLIVE”. YA, SIMBOL BENEDICTINE.

APA YANG ISLAM SEDANG PERJUANGKAN?. BODOH BENAR ORANG-ORANG ISLAM. SUNGGUH MENAKJUBKAN!. PENGIKUT MUHAMAD s.a.w ADALAH SEBODOH INI.

Aku: Kalau beginilah keadaannya orang-orang kafir lagi bodoh sebab mereka lagi maju. Tapi pasti ada dikalangan orang-orang islam yang akan menentang Benedictine order.

Jiran: MAHUKAH KAMU TAHU MENGAPA MUHAMAD YANG BARU AKAN KELIHATAN SEPERTI ORANG JAHAT BAGAI YANG SAYA KATAKAN SEBELUM INI?.

INI KERANA MUHAMAD YANG BARU INI MENENTANG BENEDICTINE ORDER.

YA, SETELAH UMAT ISLAM SENDIRI MENGAKUI BAHAWA PEKERJAAN MEREKA MENDATANGKAN KESELESAAN HIDUP DAN MEREKA BERKATA “ILMU2 INI DARI CENDEKIAWAN ISLAM DAHULU,DAN LIHATLAH KAWAN-KAWANKU INILAH NIKMAT ISLAM”

SEBAB ITULAH UMAT ISLAM DIUMPAN SUPAYA MEREKA MEMPERTAHANKAN ILMU-ILMU INI DAN MELETAKAN FAKTA BAHAWA SEGALA ILMU-ILMU INI ADALAH LAHIR DARI SARJANA-SARJANA ISLAM.

PADAHAL KAMI TELAH PUN MENGUBAH SUAI ILMU INI SEBELUM PENJAJAH MENGAJARKANNYA KEPADA KAMU.

APABILA PAUS ROMAN PETER II MUNCUL NANTI, UMAT ISLAM AKAN DITUDUH OLEH ORANG-ORANG KAFIR BAHAWA ILMU-ILMU KEPUNYAAN UMAT ISLAM LAH YANG MEMBAWA KEROSAKAN KEPADA DIRI MEREKA. ORANG-ORANG ISLAM AKAN DIBUNUH HABIS-HABISAN OLEH ORANG KAFIR, TANPA GEREJA TIDAK PERLU MELAKUKAN APA PUN.

ADAKAH ORANG-ORANG ISLAM YANG DIKATAKAN “UMAT ISLAM CEMERLANG” AKAN MENINGGALKAN SEMUA “KECEMERLANGAN” MEREKA KETIKA MUHAMAD YANG BARU DATANG UNTUK MENCABUT KECEMERLANGAN PALSU MEREKA. SAYA FIKIR TIDAK!!! MEREKA AKAN MEMPERTAHANKAN “BENEDICTINE ORDER” HABIS-HABISAN.

SAYA IZINKAN UNTUK KAMU CERITA PERKARA INI KEPADA ORANG-ORANG ISLAM DAN KAMU AKAN LIHAT MEREKA AKAN BERKATA KEPADA KAMU “KESEMUA CERITA-CERITA INI ADALAH KESESATAN DAN TIPU DAYA SEMATA-MATA”

Aku: Siapakan yang akan berkata begitu kepada saya?.

Jiran: MEREKA SEMUANYA.

(cantus dan Benedictine saling berkait mereka seperti adik beradik, mereka tidak boleh dipisahkan, mengapa ia tidak boleh dipisahkah masih belum lagi terjawab. Jika tidak salah satu-satunya pemimpin kita yang pernah bertemu dengan Paus John Paul II adalah M, sebelum dia meletakan jawatan, dasar pandang ke timur,)

Persoalanya disini sanggupkan anda semua membakar sijil, diploma dan ijazah yang dikatakan Benedictine Order, apa bezanya jika anda tidak mengenakan tali leher, seluar slack dan kemeja, ia tetap sama melainkan jika anda tidak bekerja maka tiadalah gaji untuk keluarga anda. “Benedictine Order”

Bahagian ini juga amat menarik. Sekali lagi Bishop tersebut menyebutkan tentang Pope Roman Peter II yang akan muncul selepas 111 Pope iaitu Pope Benedict sekarang dan tentang Benedictine Order.

APABILA PAUS ROMAN PETER II MUNCUL NANTI, UMAT ISLAM AKAN DITUDUH OLEH ORANG-ORANG KAFIR BAHAWA ILMU-ILMU KEPUNYAAN UMAT ISLAM LAH YANG MEMBAWA KEROSAKAN KEPADA DIRI MEREKA. ORANG-ORANG ISLAM AKAN DIBUNUH HABIS-HABISAN OLEH ORANG KAFIR, TANPA GEREJA TIDAK PERLU MELAKUKAN APA PUN.

Jiran: “BENEDICTINE ORDER IS SYMBOLIZE BY THE OLIVE WHEAT AND GRAIN” DAN KAMU LIHAT UN MENGGUNAKAN SIMBOL BENEDICTINE DAN PARA PAUS TELAH MEMBINA PERJUANGAN YANG AKAN DISELESAIKAN OLEH PAUS YANG AKAN DATANG.
Lambang UN itu sendiri adalah Olive Wheat And Grain. Adakah Bishop ini sengaja mereka cerita mengenai UN ini? UN adalah antara pelan mereka untuk mewujudkan One World Government tidak lama lagi. Sila rujuk artikel saya berikut. Klik Sini

Jiran: JIKA TIDAK SILAP SUATU MASA DAHULU DARI KAMPUNG KAMU, MALAYSIA ADA PEMIMPIN KAMU YANG TELAH MEMERINTAH SELAMA 2O TAHUN TELAH DIUNDANG MENEMUI PAUS JOHN PAUL II.

DAN PEMIMPIN KAMU TELAH DITANYA TENTANG PENCAPAIAN BENEDICTINE ORDER DI SANA

PAUS JOHN PAUL II SANGAT GEMBIRA DENGAN PEMIMPIN KAMU YANG SUKAKAN ORANG-ORANG JEPUN. ”DASAR PANDANG KE TIMUR” DIA SELALU MENGULANG-ULANG AYAT INI KEPADA PAUS.

Ramai orang menuntut ilmu kerana pangkat dan kedudukan. Ini adalah salah satu tanda kiamat. Keadaan ini bertepatan dengan situasi sekarang, orang menuntut ilmu kerana mahu mengejar pangkat, kedudukan harta. Bertepatan dengan kata-kata Bishop tersebut di bawah:

Jiran: BENEDICTINE ORDER TELAH BERKUASA DAN MENGUASAI HAMPIR KESELURUHAN HIDUP MANUSIA DI DUNIA INI, TIADA SIAPA DAPAT MELARIKAN DIRI. MALAH MANUSIA BEREBUT-REBUT UNTUK MEMILIKINYA.

MEREKA SANGAT MENYAYANGI DIRI SENDIRI, MALAH MEREKA AKAN MEMPERTAHANKAN MARUAH INI DENGAN APA CARA SEKALIPUN. KAMI TIDAK PERLU MELAKUKAN APA-APA PUN. PERCAYALAH. SEPERTI ‘CANTUS’, KAMI JUGA MEMBERIKAN PAKAIAN YANG INDAH-INDAH KEPADA MEREKA INI. MEREKA TERNYATA BENAR-BENAR SUKAKANNYA.

Bishop itu juga tidak menghalang rahsia sebegini disebarkan kerana dia tahu ramai antara kita tidak percaya dengan semua ini. Ada beberapa faktor yang menyebabkan mereka tidak percaya, antaranya ialah minda mereka terlalu lama terpenjara oleh Dajal.

SAYA IZINKAN UNTUK KAMU CERITA PERKARA INI KEPADA ORANG-ORANG ISLAM DAN KAMU AKAN LIHAT MEREKA AKAN BERKATA KEPADA KAMU “KESEMUA CERITA-CERITA INI ADALAH KESESATAN DAN TIPU DAYA SEMATA-MATA”

Sila tinggalkan komen anda tentang perkara ini, samada Bishop itu betul bahawa ramai umat Islam tidak akan percaya ataupun ramai yang sudah berjaya membebaskan minda mereka. Mungkin bagi pembaca baru, agak sukar untuk menelan semua ini secara sekaligus kerana apa yang diceritakan oleh Bishop itu mempunyai maksud yang mendalam dan juga memerlukan pemahaman yang agak tinggi.

Artikel yang disiarkan ini hanyalah bacaan ilmiah dalam genre konspirasi untuk bacaan umat Islam & kami tidak pernah memaksa pembaca mempercayainya seratus peratus. Nasihat yang diberi ialah jangan terlalu taksub dengan sesebuah teori, jangan tersesat di rimba konspirasi dan jangan disesatkan oleh kekeliruan sendiri. Sentiasalah merujuk kepada al-Quran & al-Hadis sebagai sumber rujukan tertinggi. Berfikirlah secara waras mengikut batas-batas Islam tanpa merosakkan akidah & iman. Di sini hanya untuk pembelajaran dan bagi membangkitkan kesedaran di kalangan umat Islam khasnya & umat manusia amnya.

11 comments:

muS said...

Salam...Mereka merancang Allah juga merancang. Allah sebaik-baik perancang dan sebaik2 tempat untuk memohon pertolongan. Mungkin mereka sedar yang segala perancangan mereka telah digagalkan oleh Allah Taala dan saat kematian dajjal telah hampir. Dan kedatangan al Mahdi dan Nabi Isa A.s semakin hampir...Wallahualam

habib1615 said...

salam.. aku pernah dengar cerita dari member aku tentang ilmu sains n sebagainy yg ada dalam artikel ni. member aku ada cd cerita tentang seorang paderi masuk islam dan dia men ceritakan ilmu yg ada sekarang ni banyak yg direka oleh dajal.. termasuk jgk sebahagian kitab2 pengajian agama islam.. tujuannya untuk memesongkan lagi umat islam kini.. contoh dalam sebuah kitab ada banyak khilaf pendapat dan sebagainya.. Wallahualam

Wise said...

bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum,


Akhirnya habis juga saya baca artikel ini, dari bab 1 sampai la akhir ini.

Saya tertanya tanya kerana masih tidak paham akn motif 'M' disebut oleh Pakcik - jiran itu.
Bolehkah Saudara terangkan lebih lanjut kpd saya.

seigneur de la guerre said...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

Saudara Wise..
berkenaan dengan "M" seperti yang dinyatakan oleh jiran, apa yang saya faham ianya tidak lain menyatakan bahawa berkemungkinan "M" tidak tahu bahawa dengan melakukan "dasar pandang ke timur" sekali pun hakikatnya tetap sama, iaitu tidak bolah lari dari cengkaman Benedictine Order.

Kerana itu beliau menegaskan berkali-kali dengan harapan dia dapat mencantas ekonomi "mereka" ini. Walhal ia tetap sama dan tidak sesekali mengubah apa-apa perkara pun.

Mungkin jika wujudnya pemimpin islam yang berfikiran seperti "M" sejak 1000 tahun yang lalu, potensi untuk mencantas benedictine order adalah tinggi. Tetapi sayangnya kini apa yang dilakukan oleh "M" agak terlewat.

Wallahualam....

Anonymous said...

xde ruangan nk share kt fb?

seigneur de la guerre said...

masih belum diwujudkan lagi..enysaAllah suatu masa nanti pasti kan ada disana

kerk said...

angkuh gile sipengikut dajjal tuh...
biarkan die hidup senang didunia..
kerana api neraka akan menjemput mereka...

enemdy said...

Salam penulis,

Aku terkedu setelah selesai membaca semuanya... Aku percaya akan rancangan jahat depa tu.. Memang betul apa yg telah disampaikan oleh penulis dan yg dikatakan oleh 'jiran' itu. Aku dah dapat the big picture nya sekarang. Cuma aku gelabah tak tau nak buat apa sekarang kerana tanpa kita sedari selama ini kita telah terbelenggu dengan order syaitan ini. Ya Allah berilah aku perlindungan Mu Ya Allah..

Apa yg aku kena buat sekarang ni??

seigneur de la guerre said...

itulah hakikatnya..perancangan licik mereka hamba kepada iblis dalam menjahanamkan dan menyesatkan kita “Iblis berkata: “Ya Tuhanku, oleh sebab Engkau telah memutuskan bahawa aku sesat pasti aku akan menjadikan mereka memandang baik (perbuatan ma`siat) di muka bumi, dan pasti aku akan menyesatkan mereka semuanya,”
|QS.Al-Hijr:39|

moga Allah akan terus memelihara hati-hati kita dari terus sesat dek rasa cintakan duniawi..

muhammad nur azhari said...

Salam saudara-saudara,

Setelah membaca dan cuba memahami isi, rahsia dalam rahsia dlm artikel 1-6 ini, spt enemdy, mmg timbul rasa resah dan risau akan apa yg akan terjadi kpd diri kita dan anak keturunan kita.

utk renungan bersama, saya mengajak saudara sekelian membaca artikel "Kitalah yg mencorak Minda Anak" oleh Dr Azlan b Hj Sarip (www.aku-ok.com) di Majalah Wanita keluaran November.

Prog2 yg beliau lakukan... Wallahualam. dgn ilmu yg sekelumit, saya tak berani nk ulas pjg (saya pegang keyword subconcious mind level je) ttp artikel beliau ini buatkan saya tergamam bila saya kaitkan dgn 'big picture' dari benedictine order ni.

Ada juga pandangan dr conspiracy theorist di alam maya ini yg mengatakan prog imam muda adalah satu agenda yahudi. Wallahualam.

Semoga kita dan anak keturunan kita seterusnya umat Islam akan sentiasa dalam peliharaan, keredhaan dan rahmat Allah.

Seal Them said...

Nauzubillah Min Zalik...

saya bace entry blog nie pada jam 1200 19 Februari 2013.... dah 2 tahun terlewat.... makin dekat agaknya tempoh Al masih Dajjal nie akan keluar....

Related Posts with Thumbnails