Gegarkan Keamanan IsraelMajulah wahai anak-anak al-Aqsa
Diratakan bumi itu dengan api
Dan gegarkan keamanan Israel
Nyalakan padanya gunung berapi

(chorus)
Bangunlah,gegarlah
Gegarkanlah keamanan Israel

Sesunguhnya mereka lemah & ragu-ragu
Tiada semangat bertempur
Mereka ibarat rumah lelabah
Ketika berhadapan dengan orang perkasa
Gegarkan keamanan Israel
Nyalakan padanya gunung berapi

(chorus)
Bangunlah,gegarlah
Gegarkanlah keamanan Israel

Sesungguhnya hati mereka berpecah
Dan mereka takut kematian
Disebalik tembok mereka berlindung
Mereka pengecut,suka akan kehidupan
Gegarkan keamanan Israel
Nyalakan padanya gunung berapi

(chorus)
Bangunlah,gegarlah
Gegarkanlah keamanan Israel

Tentera mereka mengharapkan jaminan
Zaman mereka telah berlalu
Tentera mereka adalah tikus dalam peperangan
Telah sampai waktunya mereka musnah
Gegarkan keamanan Israel
Nyalakan padanya gunung berapi

(chorus)
Bangunlah,gegarlah
Gegarkanlah keamanan Israel

Mari lancarkan roket kita
Berikan besi panas kepada
mereka yang ketakutan itu
Katakan pada mereka,
"Kami akan bertahan"
Kami serahkan segala apa
yang kami miliki
Gegarkan keamanan Israel
Nyalakan padanya gunung berapi

(chorus)
Bangunlah,gegarlah
Gegarkanlah keamanan Israel

Epilog Akhir Zaman


1st Scene
3 pemuda israel diculik, HAMAS dituduh menculik mereka, maka disebabkan itu Israel menyerang Palestine dengan harapan mereka akan menang kerana berpendapat ummat islam palestine lemah kerana berpuasa, tetapi sebaliknya seluruh dunia memberi tumpuan terhadap kekejaman israel dan para pejuang terus menerus membelasah tentera israel manakala israel pula membunuh orang awam, US menyokong israel dengan alasan mempertahankan diri, PBB pula buat-buat tidak nampak malah sekadar memberikan respon yang tak berapa ikhlas, Oleh dek kerana tertekan maka.......

2nd Scene
MH17 ditembak jatuh, tak sampai setengah hari insiden MH17 ditembak jatuh, US dan sekutunya telah mengeluarkan statement dengan menuduh Russia yang telah menembak jatuh dan sekatan ekonomi terus dilakukan, PBB kemudianya mengadakan persidangan tergempar mengecam tragedi yang menimpa MH17, Jika kita peka dalam masa yang sama israel telah melancarkan serangan darat besar- besaran bertujuan untuk memasuki Gaza, walaubagaimana pun dengan izin Allah dunia masih belum beralih sangat pada isu MH17, israel terus dikecam dan diboikot, ekonomi mula merosot dek tekanan dari pelbagai arah yang menyebabkan israel mulai lumpuh. Sekali lagi israel cuba mengalih perhatian dunia, lalu.........

3rd Scene
Shin bet telah menyatakan bahawa mereka telah berjaya menculik tentera HAMAS dan individu itu telah membocorkan maklumat yang mana Malaysia telah melatih tentera dari Briged Izuddin Al-Qassam mengenai taktik bla bla bla bla.....Apa yang kita lihat israel ingin cuba mengulangi helah yang mereka gunakan seperti 1st Scene dan diikuti pula helah 2nd Scene untuk.............(nantikan scene akan datang)

Hakikatnya alim ulamak Yahudi telah pun sedia maklum mengenai janji Tuhan sekalian alam seperti yang termaktub di dalam Surah Al-Israa` ayat ke 7. Apabila mereka dah mula diserang dan kalah teruk dalam peperangan kali ni, Meraka mulai sedar perkara yang  telah dijanjikan Tuhan sekalian Alam makin hampir juga sangat hampir kepada kebangkitan seorang pemuda yang disebut-sebut di akhir zaman serta bala tenteranya. Tapikan kenapa Malaysia? kecil je malaysia ni if compare dengan negara-negara islam timur tengah yang lain juga secara logiknya jika diikutkan indonesia negara Islam yang lagi besar dan mempunya potensi untuk mengancam, tetapi mengapa bukan juga Indonesia yang mereka cuba gunakan? wallahualam........ (= 

-warfeel-

Wake Up Project - Ramalam Kebangkitan Khilafah


Sebuah pendedahan yang mana Israel kini mula berasa tidak lagi selamat. Ianya mula disuarakan di dalam sebuah buku yang bertajuk "Defeating The New Caliphate", di dalam buku ini membincangkan berkenaan sebuah penilaian ringkas pada peperangan yang akan berlaku tidak lama lagi untuk menakluk Israel dan Jerusalem. Ia merupakan rancangan Tentera Islam untuk mewujudkan pemerintahan Khalifah dan menjadikan Jerusalem sbeagai ibukota dengan berteraskan sistem khilafah.

Diantara kandungan buku ialah:

1. Apakah yang dimaksudkan dengan Dunia Baru Khilafah.

2. Ramalan peperangan oleh kitab lama.

3. Bilakah kemunculan Dunia Baru Khilafah.

4. Utusan yang membawa mesej utama.

5. Perubahan drastik akan tiba.

Sedikit review:

* Apa itu Khilafah? Mengisahkan mengenai sejarah singkat kewujudan Khilafah semenjak wafatnya Baginda Rasulullah S.A.W, Abu Bakar R.A, Umar ibn Khattab R.A, Utsman ibn Affan R.A, dan Ali ibn Abi Thalib R.A sehingga ke zaman Umayyah, Abbasiyah dan terakhir Khilafah Utsmaniyah (Turkey).

* Apa tujuan wujudnya Khilafah? Tujuan Khilafah adalah menyatukan seluruh dunia muslim dan menjadikan Jerussalem sebagai Ibu Kota Negara.

* Siapa di sebalik semua ini? Terdapat ramai golongan yang menyeru untuk penegakkan kembali Khilafah dan Hizbut-Tahrir adalah pertubuhan yang paling lantang melaungkan mengenai kebangkitan Khilafah, sila rujuk (Halaman 4).

* Sebuah gambaran/ramalan dari Kitab Israel/Yahudi, Psalm 83: 2-8.

* Sekutu mereka di negara Barat yang mulai sibuk melakukan langakah defensive (bertahan) maksudnya, sekutu mereka tidak akan lagi peduli dengan Israel ketika Israel mula berada di tengah-tengah negara Khilafah (nantinya).

* Ancaman Bagi besar bagi mereka jika mereka memandangn remeh pada kebangkitan Khilafah masa depan.

* 7 tahap ketika saat Khilafah mula tertegak pada tahun 2020 dari zman mula, zaman kebangkitan, tegak dan akhirnya kemenangan.

Jelas ia memperlihakan gambaran yang sangat detail bagaimana Islam, Khilafah bangkit dan akan menyapu bersih orang Yahudi untuk tunduk, baik yang beragama Islam atau dzimmi, terungkapnya pembohongan kitab-kitab mereka, murtadnya orang-orang yahudi dan nasrani, Islam akan kembali diterapkan diseluruh penjuru dunia, Allah akan menjadi tuhan yang terbukti benar(mengungkapkan kebohongan dari doktrin yahudi) sedikit review ringkas mengenai buku tersebut, untuk lebih jelas anda boleh dapatkan ia di SINI.

Di tengah-tengah kalian terdapat zaman kenabian, atas izin Allah ia tetap ada. Kemudian Ia akan mengangkatnya jika Ia berkehendak menngangkatnya. Kemudian akan ada khilafah yang mengikuti manhaj kenabian. Ia ada dan atas izin Allah ia akan tetap ada. Kemudian Dia akan mengangkatnya jika Dia berkehendak mengangkatnya. Kemudian akan ada kekuasaan (kerajaan) yang zalim, ia juga ada dan atas izin Allah ia akan tetap ada. Kemudian Dia akan mengangkatnya jika Dia berkehendak mengangkatnya. Kemudian akan ada kekuasaan (kerajaan) diktator yang menyengsarakan, ia juga ada dan atas izin Alah akan tetap ada. Kemudian akan ada khilafah yang mengikuti manhaj kenabian”, kemudian beliau diam. 
(HR. Ahmad dan al-Bazar)
Related Posts with Thumbnails